miércoles, septiembre 30, 2009

El cavall de Troia i DHL

Com tots podeu observar en aquesta imatge es veu el cavall que els aqueus van introduïr,gràcies a l'astucia d'Ulises, en la ciutat de Troia, en el qual estaven amagats els soldats de l'excércit grec.

Els troians van ser vençuts per l'excércit d'Aquil·les, encara que l'heroi fou mort per Paris, príncep de Troia, d'un llançament de fletxa que va anar directament al seu taló.

Aquesta batalla on la ciutat de Troia es destruïda completament, es la fí de la guerra i el començament d'una altra història escrita per Homer, que té com a protagonista un altre heroi anomenat Ulises, aquesta història, que porta per títol l'Ilíada, es centra en els últims dies de la batalla i en la tornada d'Ulises a la seva pàtria: Ítaca.

Aquest anunci publicitari pertany a la companyia de transport expres i logística DHL.
El sentit que jo he trobat a la utilització del mite de la Guerra de Troia com a anunci publicitari d'aquesta empresa és que, la empresa vol demostrar, als seus clients o posibles clients, que és tan bona, tan eficaç, que pot arribar a la destinació que li diguin, fins i tot pot entrar a Troia per mitja del gran cavall de fusta.

11 comentarios:

Ana Ovando dijo...

Ya veo que este año has empezado con ganas. Me alegro muchísimo, Lluís, que no decaiga. Enhorabuena por el primer post del curso, es genial empezar por Troya y su caballo :)

Unknown dijo...

Muy bueno el hallazgo y mejor la explicación.

Anónimo dijo...

Aquí estoy dando señales de vida ^^ y viendo lo bien que habéis empezado el curso, espero que siga teniendo tanto éxito como el año pasado :)Felicidades por el post Lluís!
Un besito!

P.D.Ya me iré pasando más de vez en cuando ;)

Cristina Mas dijo...

Por cierto, soy Cristina Mas la del comentario xD

Esther dijo...

Me alegro que el caballo de Troya rompa el hielo de los posts con el ímpetu que el antiguo caballo rompió las Puertas Esceas. Muy bien la explicación.

ANNA dijo...

Molt bé lluiset, has començat amb energia el curs, i a més has sigut en el primer en estrenar-se.

M'ha agradat molt el referent i també la explicació del cavall de Troia. Segueix així.

Records: Anna

Lluís dijo...

No em digueu aquestes coses tan boniques que a la fí m'ho acabaré creent. Moltes gràcies a tots.

Kike dijo...

La verdad es que no conocía esa marca (más bien ninguna...) y me ha encantado la relación, que yo no había visto.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

Ojalá todos tus trabajos sigan así; no pude ver tu exposición pero, esta explicación es realmente buena y el trabajo es bastante original ya que no habla ni de dioses ni de seres mitológicos.

Saludos.

PD: ¡cuantos comentarios!

Juanjo dijo...

Te felicito por la redacción y por la exposición.